Bodycams voor Amsterdamse boa’s


Er is een hoop over gediscussieerd: krijgen handhavers camera’s, wapenstokken en pepperspray? In Amsterdam zijn ze er nu uit – daar krijgen deze zogenaamde boa’s alleen een bodycam. Die camera’s moeten zorgen voor meer veiligheid. En dat is hard nodig, want boa’s hebben regelmatig te maken met agressie en geweld. Deze zomer krijgen de eerste honderd handhavers een bodycam. Uiteindelijk moeten de Amsterdamse boa’s er allemaal eentje krijgen.

Meer informatie via Het Parool


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).