Prins Constantijn wil nooit meer in een panel zonder vrouw


Op twitter wordt er vandaag veel gesproken over Prins Constantijn. De startupambassadeur heeft namelijk gezegd dat hij nooit meer in een panel gaat zitten, als er geen vrouw aan tafel zit. Een uitspraak waarmee de prins een gevoelig thema aansnijdt. Want hoewel we startups vaak associëren met progressieve ondernemers, zitten er nauwelijks vrouwen in het managementteam. En dat gebrek aan diversiteit is slecht voor een bedrijf, zegt de prins. Om dit probleem aan te pakken ziet hij een grote rol voor investeringsfondsen. Zij zouden beter moeten kijken naar de man-vrouwverhoudingen voordat ze besluiten om in een bedrijf te investeren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).