Doing Donderdag: 25-jarige Hugo start ‘Special Social Club’ voor zijn autistische broer


Het is vandaag Doing Donderdag. En daarom vertellen we je over mensen die vinden dat iets anders kan, en daar vervolgens zelf iets aan doen. Zoals de 25-jarige Hugo. Zijn broer Bob heeft een vorm van autisme en voelt zich in de meeste cafés en clubs niet op zijn gemak. Hij vindt het spannend om mensen aan te spreken en heeft het gevoel dat iedereen naar hem kijkt. Hugo vond het tijd om dat te veranderen. Daarom richtte hij de Special Social Club op in Amsterdam..-
Speciaal voor zijn broer Bob en andere mensen met en zonder beperking. Inmiddels heeft de club drie feesten georganiseerd. Die waren een groot succes, lezen we in het AD.
En wie het uitgaan toch nog een beetje spannend vindt, wordt gewoon door een vrijwilliger mee de dansvloer op getrokken.

Heb jij ook een mooi verhaal over iemand die – net als de broer van Bob – iets doet waar anderen alleen maar aan denken. We horen het graag – laat het ons weten via Sublime.nl.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).