Douchekop bespaart 65% water


Een beter milieu begint bij jezelf, het was een populaire slogan in de jaren 90.
Met al het nieuws over kolencentrales en klimaatspijbelaars zou je bijna vergeten dat er kleine dingen zijn die je zelf kunt doen om je impact op het milieu te verkleinen. Bright schrijft vandaag over zoiets: de Nebia 2.0. Dat is een douchekop die 65 procent water bespaart. Dat kan doordat hij het water onder hoge druk uit de douchekop spuit, waardoor er minder water wordt gebruikt voor hetzelfde effect.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).