Fietslampen: moet de dynamo terugkomen?


In het  NRC lezen we een opvallend opiniestuk over fietslampen. Die zijn tegenwoordig van extreem matige kwaliteit, stelt Cornélie Berghoef. Die rode en witte lampjes die je met een elastiekje of bandje aan je fiets vast maakt, gaan maar kort mee. En mocht je de batterijen willen vervangen – die zijn los nog duurder dan het lampje zelf. Zo belanden ze dus vaak in de prullenbak. Berghoef pleit daarom voor de terugkeer van de ouderwetse dynamo. Want, schrijft ze – ‘Je eigen energie opwekken – hoe 2019 is dat!’.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).