Flitsmeister waarschuwt bij gevaarlijke overweg


Kom je in de buurt van een gevaarlijke overweg, dan krijg je vanaf vandaag een melding. Tenminste, als je de app Flitsmeister gebruikt. Het gaat om een samenwerking met ProRail. De nieuwe functie moet de verkeersveiligheid bij spoorwegovergangen verbeteren. Nu zien automobilisten zo’n onbewaakte overweg vaak pas op het laatste moment. De melding moet ervoor zorgen dat mensen rustiger op zo’n overweg af rijden.

Meer informatie via AD


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).