Helft van stations krijgen upgrade


Goed nieuws voor treinreizigers. Zo’n 200 stations krijgen de komende jaren een flinke upgrade.
Dat betekent dat er straks ook op de kleinere stations meer toiletten zijn. Ook komen er meer Stationshuiskamers. Daar kun je een kop koffie drinken, je telefoon opladen of actuele reisinformatie checken – in een huiskamer-achtige setting, dus. Treinreizigers zijn trouwens steeds positiever over de stations. Ruim driekwart geeft ze een zeven over hoger.

Wil je weten of jouw station wordt aangepast? Klik dan hier.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).