Huisdieren eten vaker vegetarisch


Veel mensen eten minder vlees. En ook huisdieren eten vaker een vegetarische maaltijd. Dat blijkt uit cijfers van Pets Place, de grootste dierenwinkel van Nederland. De afgelopen drie jaar is de verkoop van vegetarische brokjes verdubbeld. En dat is goed nieuws, want van alle vlees en vis die wereldwijd wordt gegeten, gaat maar liefst 20 procent naar onze huisdieren. De reden dat mensen vaker vega-maaltijden aan hun huisdieren voorschotelen is – zoals Metro het noemt – de humanisering van het huisdier:
baasjes die zelf vegetarisch eten willen dat hun huisdier ook meedoet.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).