Inspiratie voor je lentegarderobe


De lente is er vroeg bij dit jaar. En dat betekent dat de warme truien eerder plaats maken voor de lentegarderobe.
In The Guardian lezen we vandaag een interessant artikel over tweedehands kleding. Volgens de krant is er een groeiende groep Britten die zo weinig mogelijk nieuwe kleren koopt. Dat blijkt onder andere uit de verkoopcijfers van zogenoemde Traid Shops –
een soort kringloopwinkels voor kleding. Die verkochten het afgelopen jaar 30 procent meer dan in 2017. Een goede ontwikkeling, want de gemiddelde broek of trui wordt in het Verenigd Koninkrijk maar 2 jaar gedragen. En alles bij elkaar hebben de Britten voor ruim 35 miljard euro aan ongedragen kledingstukken in hun kast hangen. Genoeg om te ruilen, dus.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).