Je talenten ontdekken met een studiekeuze-app


Bedrijfskunde… rechten… of nee toch geschiedenis! Voor veel jongeren is een lastige opgave om te kiezen wat ze gaan studeren. En daarom is er nu de Play Your Skills app. Door verschillende games, voorbeeldscenario’s en quizzes komen jongeren erachter waar hun talenten liggen. Onze Stagiaire Nikki heeft het uitgeprobeerd:

“Ik heb geleerd dat ik liever snel werk als precies. Verder heb ik ook geleerd dat ik harmonieus ben. Dat ik graag duidelijke opdrachten krijg in plaats van lange verhalen. En dat neem ik allemaal mee in mijn studiekeuze.”

Erg handig om te weten dus.

Meer informatie via Nationale Onderwijsgids


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).