Klanten Voedselbank Rotterdam blij met extra groente en fruit


En er is meer goed nieuws uit Zuid-Holland – namelijk over de Voedselbank in Rotterdam. Daar is een proef gedaan om meer verse groenten en fruit uit te delen. En met succes: in een half jaar tijd werd er 250 duizend kilo ingezameld en uitgedeeld bij vijf verschillende locaties. Het gaat om groenten en fruit met een plekje of een vorm die de supermarkten niet accepteren. Die worden gedoneerd door leveranciers. Het AD schrijft dat de klanten van de Voedselbank heel blij zijn met de aanvulling. Omdat de proef zo’n succes is, wordt gekeken of dit ook landelijk kan gebeuren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).