Liefdesbrieven van Alexa


Het is Valentijnsdag. De kranten hebben het vandaag over hoe technologie de liefde verandert.
Zo was het tien jaar geleden nog een beetje gênant om op een datingsite te zitten, terwijl een datingapp nu heel normaal is. Techsite C-Net gaat nog een stapje verder. Die komt met een overzicht van hoe je de virtuele assistent Alexa kunt inzetten tijdens Valentijnsdag. Ja, en Alexa heeft dus 100 liefdesbrieven paraat die ze kan voordragen aan je geliefde. Die hoeft alleen maar te zeggen: ‘Alexa, Open love notes’, en de romantiek wordt voor je geregeld. Mocht je Valentijnsdag in je eentje vieren, dan kun je ook gewoon de ‘Be my Valentine’ modus aanzetten. Dan word je overspoeld met complimenten en flauwe maar lachwekkende grapjes,. Hier op de redactie hebben we even wat reviews gelezen van die Valentijnsmodus, en het lijkt te werken: een vrouw schrijft dat ze een uur lang in een deuk heeft gelegen, en dat ze er helemaal vrolijk van is geworden.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).