Londen neemt maatregelen tegen reclame voor fastfood


Veel stations en bushaltes in grote steden hangen er vol mee: reclameposters van cheeseburgers, frietjes en frisdrank. En dat zorgt ervoor dat mensen sneller kiezen voor ongezond eten. Om dat te voorkomen haalt Londen deze week alle posters weg die ongezond eten promoten. Burgemeester Khan vertelt dat hij met deze maatregel kinderobesitas wil aanpakken. Londen heeft namelijk een van de hoogste percentages van kinderen met overgewicht – van heel Europa.

Meer informatie via Positive News


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).