TU Delft verwacht lege parkeerplekken deze lente


Ben jij op deze zonnige dag met de fiets naar je werk gegaan?
Bij de TU Delft verwachten ze in ieder geval dat veel werknemers en studenten dat deze lente gaan doen. Zij mogen namelijk binnenkort acht weken lang gratis een elektrische fiets uitproberen. Bevalt het goed, dat kunnen ze hem daarna met korting kopen. De TU Delft doet dit om de CO2-uitstoot te verminderen. In 2030 wil de universiteit zelfs helemaal klimaatneutraal zijn.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).