Minder papieren rompslomp voor mbo’s


Goed nieuws voor mbo’s en hun studenten. Die hebben straks een stuk minder te maken met papieren rompslomp, lezen we vanmorgen in het AD. Minister Van Engelshoven van Onderwijs heeft namelijk besloten te stoppen met de zogenoemde onderwijsovereenkomst. Daarin staat wat de school en de student van elkaar mogen verwachten. Maar in de praktijk leidde dat vooral tot veel onnodige administratie. Daarom worden de rechten van mbo’ers nu in de wet vastgelegd – net als bij hbo’s en universiteiten.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).