Ook op de Universiteit van Amsterdam is vegetarisch nu de standaard


Op de Universiteit van Amsterdam wordt nu een bescheiden bijdrage geleverd door standaard een vegetarische lunch aan te bieden. Eigenlijk wilden de studenten van de Faculteit der Geesteswetenschappen dat veganistisch de standaard zou zijn,
met een vegetarische optie. Dat voorstel redde het niet: nu wordt het standaard vegetarisch met een broodje met vlees als alternatief. Uniek is de faculteit overigens niet: vorig jaar besloten de Universiteit Utrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam en de Radboud Universiteit al dat alle lunches voortaan standaard vegetarisch zouden zijn.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).