Pianoconcert voor varkens


En in Het Beloofde Varkensland wordt deze dag gevierd met een rustgevend pianoconcert. Het Beloofde Varkensland is een opvangboerderij voor varkens die gered zijn van de slacht. Het concert wordt verzorgd door pianist Mike Boddé, dat vertelde hij vanmorgen op Radio 10:
“Zwarte vleugel staat midden tussen het hoi en die varkens die zijn eerst een beetje aan het rondscharrelen. Maar als je hele rustige muziek voor ze gaat spelen, dan gaan ze erbij liggen op een gegeven moment en vinden ze het wel best.”
Ja, dat varkens van pianomuziek houden ontdekte Boddé al eerder toen hij een concert gaf in de stal. Overigens zijn ook mensen welkom vanavond. Er zijn zitplaatsen op de stro-tribune, en ligplaatsen in slaapzakken – naast de varkens in het hooi.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).