Skiën op het dak van een afvalbedrijf


Niemand woont graag in de buurt van een bedrijf dat afval verwerkt. Maar een afvalverwerker in Kopenhagen trekt straks dagelijks tientallen mensen. En niet voor niets. Het dak van het gebouw is namelijk veranderd in een grote skipiste. Dat lezen we vandaag in The Guardian. Buurtbewoners konden de borstelbaan alvast uittesten en zijn erg enthousiast. In mei is de skipiste helemaal klaar. Dan kunnen bezoekers ook de klimuren van het gebouw uitproberen.  


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).