Stropers maken een carrièreswitch naar natuurbeschermer


Een bijzonder verhaal van IPS over stropers. Zij verdienden jarenlang hun geld met de jacht op sneeuwluipaarden. Maar nu zetten ze zich in voor de bescherming van dit zeldzame dier. Daarbij komt hun ervaring als stroper goed van pas. Ze hebben veel kennis over de dieren, maar weten ook waar ze valstrikken van stropers kunnen vinden. De vroegere stropers krijgen een opleiding en een beloning als het goed gaat met de sneeuwluipaarden.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).