Track en trace systeem voor gereedschap


Als je thuis een gereedschapskist hebt staan, kun je het vast bevestigen: een boortje of schroevendraaier kwijtraken is zo gebeurd.
Voor artsen in Delft is dat probleem in ieder geval verleden tijd, dat lezen we vanmorgen in Trouw. In het Reinier de Graafziekenhuis krijgen medische instrumenten in de operatiekamer namelijk een sensor. Zo weet het ziekenhuis altijd waar de instrumenten zijn – en zo wordt voorkomen dat kleine onderdelen achterblijven in het lichaam – na een operatie. Voorlopig wordt de techniek alleen nog ingezet bij kijkoperaties.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).