Tramspeeddaten voor Amsterdamse ouderen


Speeddaten met een snelheid van 28 kilometer per uur. Amsterdamse ouderen waren zondag in een speciale speeddatetram te vinden. Volgens de organisatie van de bijzondere tramreis ging het niet om love-matches. De speeddatetram is vooral bedoeld om eenzaamheid tegen te gaan. Van echt daten was overigens geen sprake – vertellen de ouderen aan AT5

“Nee niks, wel voor de gezelligheid. Eten, een kopje koffie, thee. Maar geen date.”
“Als ik ergens een parel tegenkom die Will ballroomdansen, ga ik dat ook nog doen. Want dat wil ik eigenlijk graag – ballroom.”

Een partner om mee te ballroomdansen. Hopelijk heeft deze meneer er een gevonden in de tram..


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).