Van dit soort complimenten worden we het gelukkigst


Wanneer heb jij voor het laatst iemand een echt compliment gegeven? Dan bedoel ik niet iets in de trant van ‘wat een leuke trui’, maar een compliment dat inhoudelijk, specifiek en oprecht is.
Want het geven en krijgen van dat soort complimenten is gezond, lezen we vanmorgen op NU.nl.
Het versterkt de zelfwaardering van de ander – en je voelt je meer verbonden met elkaar. Om zo’n gezond compliment te kunnen geven moet je de ander natuurlijk wel een beetje goed kennen. Dus denk er maar vast over na – morgen is het Nationale Complimentendag.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).