Verbeter de wereld – challenge jezelf


Sta je bij de kassa met een volle mand met boodschappen, kom je erachter dat je weer je tas bent vergeten. Toch maar een plastic tasje kopen dan. – daar maak ik mijzelf in ieder geval vaak schuldig aan. 40 procent van de Nederlanders voelt zich ‘stom’ als ze een plastic tas kopen in de supermarkt. Dat blijkt uit onderzoek van Milieu Centraal. De organisatie wil mensen nu op een leuke manier helpen om hun gedrag te veranderen. Op de site vind je vanaf vandaag zestien verschillende ‘challenges’ waar je aan kunt meedoen. Bijvoorbeeld een tijdje geen kaas te eten, of dus een eigen boodschappentas meenemen. Ook kun je zien wie er nog meer meedoet aan de uitdagingen.Zo wil Milieu Centraal laten zien dat het soms lijkt alsof je in je eentje maar weinig impact kunt maken.. – Maar dat je samen behoorlijk veel kunt bereiken.

 

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).