Lokale bakkerij en visboer bezorgen met ‘verstaxi’


Vanaf vandaag rijdt ‘ie rond: de eerste verstaxi. In Zeist brengt het gele busje producten van de kaasboer, slagerij en lokale bakkerij aan de deur, dat schrijft RTV Utrecht. Volgens oprichter Dick van Dolder bezoeken veel mensen dit soort winkels alleen in het weekend, Maar doordeweeks hebben ze geen tijd om naar de bakker of de visboer te gaan. Volgens hem biedt de verstaxi een oplossing voor kleine ondernemers en hun vaste klanten. Bezorgdiensten zijn populair, en juist daarom moeten retailers samenwerken om de concurrentie aan te kunnen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).