Zwangerhap-app vertelt vrouwen wat ze wel en niet mogen eten


Mag je een kopje anijsthee drinken als je zwanger bent? Veel vrouwen twijfelen over wat ze wel en niet kunnen eten of drinken tijdens hun zwangerschap. Daarom is er nu een speciale app: Zwangerhap. Daarmee kun je eenvoudig en snel opzoeken of je iets mag eten. Nu zoeken zwangere vrouwen vaak op websites naar dit soort informatie. Maar die is volgens het Voedingscentrum niet altijd juist. De nieuwe app biedt uitkomst. En dan zie je dus dat je de anijsthee beter kunt laten staan.

Meer informatie via BRIGHT

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).