300.000 woninghuurders komen in aanmerking voor verlaging of bevriezing huur


Een aardige opsteker voor ongeveer 300-duizend mensen die een woning huren. Die kregen de afgelopen jaren te maken met forse huurstijgingen. Nu komen ze mogelijk in aanmerking voor verlaging of bevriezing van hun huur. Dat zegt de belangenclub van huurders, de Woonbond vandaag, in het AD. De Woonbond kwam dit eind vorig jaar overeen met de koepel van woningcorporaties. Iedereen met een inkomen dat recht geeft op huurtoeslag, en een huur boven de 720 euro en 42 cent, wordt gecompenseerd. Wil je weten of je in aanmerking komt, dan kan je dat vanaf vandaag checken op de website van de Woonbond.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).