Applaus omdat je op de fiets naar werk gaat

© Schermafbeelding video het laatste nieuws

Het overkwam honderden Belgen die vanochtend naar school of werk fietsten. Ze kregen zomaar een daverend applaus omdat ze niet de auto hebben gepakt. Het gaat om een initiatief van de Fietsersbond, lezen we in Het Laatste Nieuws. Het is nationale applausdag in België en dus worden de fietsers op verschillende plekken in de stad Tienen toegejuicht. Niet alleen om hen aan te moedigen, maar ook om automobilisten te laten zien dat het anders kan.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).