Borsten drijven in de Amsterdamse grachten


Het is vandaag Internationale Vrouwendag. En wie langs de Amsterdamse grachten kwam, zag wel iets heel bijzonders langsdrijven. Namelijk een groepje enorme borsten. Het ging om een actie van mediabureau 72andSunny. Zij willen laten zien dat geen borst perfect is. Daarom dreven er borsten in alle soorten en maten, vertelt Lisa Klop:

”We hebben een borst met een litteken, een borst met een beetje haar, een borst met een beetje sproetjes, een beetje uitgezakte borsten, nep borsten en zelfs een borst met een piercing.”

Over borsten wordt nogal eens spannend gedaan. Met deze actie wil het bureau duidelijk maken dat ze hele normale onderdelen van het lichaam zijn.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).