Daklozen zonder verzekering recht op medische zorg


Daklozen zonder verzekering hebben vanaf deze maand recht op alle vormen van medische zorg, dat schrijft de Volkskrant vanmorgen. Staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid maakt 4,8 miljoen euro subsidie vrij voor ruim 6000 mensen zonder verzekering. Dat zijn vaak dak- en thuislozen of verwarde personen. Dankzij de maatregel kunnen zij de zorg krijgen die ze nodig hebben. En dokters en artsen kunnen voortaan ook niet-spoedeisende hulp aan onverzekerden declareren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).