‘De dankbaarheid die we hier terugzien is onbetaalbaar’


Deze week hoor je bij ons extra veel inspirerende verhalen over gezond, lekker en verantwoord eten. En daar hoort ook de Voedselbank bij. Of je lekker kan koken met producten die je daar krijgt? Dat kan zeker! Sabit en Julien vertellen dat de Voedselbank een bijzondere plek is, waar creativiteit rondom eten een grote rol speelt.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).