Deze site helpt je bewuste keuzes te maken in de supermarkt


Dat de meeste frisdranken of magnetronmaaltijden niet heel gezond zijn is wel duidelijk. Maar hoe zit dat met onze andere boodschappen?

Een week met extra veel verhalen over lekker, verantwoord en gezond eten. Stel nou dat je zin hebt in een snelle tomatensoep. Welke zak zit er dan boordevol gezonde tomaten en welke bestaat er voornamelijk uit zout en suiker? Nog moeilijker wordt het als je ook een duurzame keuze wil maken. Gelukkig is er nu een site waar je boodschappen makkelijk kunt checken. Op TheQuestionMark.org kun je zoeken in een grote database van producten. Je ziet daar meteen hoe gezond die tomatensoep is en welke keurmerken ‘ie heeft.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).