Dit bedrijf is uitgeroepen tot ‘Coolest Dutch Brand’


Little Willies en kipstuckjes met CK – ze zijn nu al niet meer weg te denken uit de koelschappen van de supermarkt. En juist daarom is De Vegetarische Slager uitgeroepen tot de ‘Coolest Dutch Brand’ van 2018. Het was de tweede keer dat FONK Magazine deze wedstrijd organiseerde.
En dit jaar stond die in het teken van duurzaamheid. Volgens de jury spreekt De Vegetarische Slager door slimme marketing en lef een breed publiek aan – en weet het bedrijf op die manier ook echt voor verandering te zorgen. Op nummer twee en drie staan Tony’s Chocolonely en energiebedrijf Vandebron.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).