Doing Donderdag: Tanner Wilson spaarde twee jaar lang voor een elektrische rolstoel voor zijn klasgenoot


Elke donderdag kijken we naar mensen die iets willen veranderen, en daarom zelf actie ondernemen. Zoals Tanner Wilson – hij zit op de middelbare school in Arkansas in de VS. Tanner heeft twee jaar lang al zijn zakgeld en inkomsten uit bijbaantjes opzij gelegd, om een elektrische rolstoel voor zijn vriend Brandon. Brandon reed al jaren in een gewone rolstoel, omdat zijn familie niet genoeg geld had voor een elektrisch exemplaar. Brandon rijdt inmiddels rond in de nieuwe rolstoel en is er dolgelukkig mee.

Heb jij ook een mooi verhaal over iemand die – net als Tanner – iets doet waar anderen alleen maar aan DENKEN. We horen het graag – laat het ons weten via Sublime.nl.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).