Gratis les voor mensen die slecht lezen


Het kabinet trekt miljoenen uit voor mensen die slecht kunnen lezen en schrijven. Laaggeletterdheid kan een behoorlijke handicap zijn. Als je werk zoekt, maar ook in het dagelijks leven. Het kabinet komt deze groep nu dus te hulp, zo meldt RTL Nieuws vanochtend. Het gaat in totaal om ruim 1,5 miljoen mensen, die straks gratis cursussen kunnen volgen.
Daardoor kunnen ze straks bijvoorbeeld wel de bijsluiter van hun medicijnen lezen, de computer gebruiken of zelfstandig formulieren invullen. En dat moet ook weer meer mensen aan het werk helpen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).