Huisdieren in Eindhoven werken aan summerbody


Huisdieren in Eindhoven zijn hard aan de slag voor een summerbody. Ja – je hoort het goed. Het gaat om een project van Dierenziekenhuis Eindhoven, om overgewicht onder huisdieren tegen te gaan. RTL Nieuws schrijft daar vandaag over. Zo’n 35 procent van de huisdieren heeft overgewicht. Dat kan vervelende gevolgen hebben, zoals problemen met gewrichten of organen. Het dierenziekenhuis organiseert daarom een speciale afvalrace voor huisdieren. Maar niet alleen de dieren moeten aan de bak – ook hun baasjes en dierenartsen doen mee. Komende maanden gaan de baasjes en artsen gezond eten en sporten. De dieren krijgen vetarme brokjes te eten. In juli wordt bepaald welke kat, hond of konijn de mooiste summerbody heeft gekregen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).