Innovatie van wasmachine-professor voor het eerst getest bij groot zorgcomplex


En een leuke innovatie van de Friese Theo Brens – in de volksmond ook wel ‘de wasmachine-professor’. Hij ontwikkelde de zogenaamde Soapshuttle. Een klein apparaatje dat je in het zeepbakje van je wasmachine doet. Het apparaatje doseert de hoeveelheid vloeibaar wasmiddel in het bakje. Hierdoor gebruik je niet te veel zeep. Dat is goed voor het milieu – want zo belanden er een stuk minder schadelijke stoffen in het riool. Het apparaatje is nu voor het eerst getest bij een groot zorgcomplex. En daar bespaarde het maar liefst vijftig procent zeep.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).