Internetpastor helpt met digitale detox


Gisteren was het Aswoensdag. Dat betekent dat volgens de traditie de vastentijd is ingegaan. Een traditie die nog maar bij weinig mensen leeft – maar in België is dat gebruik nu nieuw leven ingeblazen, dat lezen we vandaag in De Morgen. Zo’n 15 duizend mensen hebben zich aangemeld bij ‘internetpastor’ Sintubin voor een moderne manier van vasten: een digitale detox. Want 40 dagen geen Facebook of Snapchat, dat is volgens de pastor pas zelfonthouding anno 2019. De deelnemers van de moderne vastentijd krijgen elke dag een mail met tips. Bijvoorbeeld om met de overgebleven tijd iets leuks met hun familie te doen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).