Inzamelingsactie helpt Jayden aan enorme hoeveelheid Playmobil


Twee weken geleden zag de 12-jarige Jayden uit het Brabantse Rijen, hoe zijn verzameling Playmobil speelgoed over de A12 rolde, na een auto-ongeluk. Hij en zijn vader zijn verwoede verzamelaars van brandweerspeelgoed van Playmobil en in één klap waren ze hun hele collectie kwijt op de snelweg. Een vriendin van de familie startte een inzamelingsactie voor Jayden en dat heeft geleid tot een enorme hoeveelheid gedoneerd Playmobil. Mensen uit het hele land sturen hun Playmobil brandweerspeelgoed naar de jongen toe. En dat kan nog steeds, meldt RTL Nieuws.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).