Kipster werkt aan locatie in de Verenigde Staten


Kipster kennen we van hun CO2-neutrale eieren en diervriendelijke stallen. Tot nu toe zijn ze alleen nog te vinden in Limburg, maar de duurzame kippenboerderij werkt aan een uitbreiding naar de Verenigde Staten – dat schrijft Sprout vandaag. Naar verwachting opent de eerste stal al over twee jaar haar deuren. Ook hier in Nederland wordt hard gewerkt aan een uitbreiding: dit najaar moet er een Kipster-stal openen in Beuningen in Gelderland. Ook zijn er plannen voor een duurzame kippenboerderij in de Randstad.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).