Make-up niet langer verplicht voor stewardessen van Virgin Atlantic


Een mooie ontwikkeling voor het vrouwelijke personeel van vliegmaatschappij Virgin Atlantic.
Zij hoeven niet langer verplicht make-up te dragen tijdens hun werk, dat lezen we op de site van de BBC. Eerder moesten zij altijd foundation en rode lippenstift op. Hoe zit dat eigenlijk bij de dames van de KLM, vraag je je dan af. Voor hen is de regel dat ze er goed verzorgd moeten uitzien – en daarbij hoort volgens een woordvoerder van KLM make-up in natuurlijke, lichte kleuren.
Misschien beter dan foundation en knalrode lippenstift, maar vrij om geen make-up te dragen zijn de stewardessen van KLM dus nog niet.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).