Meer dan een ton opgehaald voor uitvaart slachtoffer Utrecht


Het is Doing Donderdag op Sublime. En daarom kijken we zoals elke donderdag naar mensen die het verschil maken. Zoals de buurvrouw van de 19-jarige Roos. Roos kwam om het leven bij de aanslag in Utrecht afgelopen maandag. Buurvrouw Martje wilde ervoor zorgen dat de vader van Roos zich in ieder geval over geldzaken geen zorgen hoefde te maken. Zij zette een crowdfunding-actie op om de kosten voor de uitvaart te dekken. Het streefbedrag was na 3 uur al gehaald, en inmiddels heeft de inzamelactie al meer dan een ton opgeleverd. Nu is het de bedoeling om ook andere nabestaanden en gewonden te helpen met het geld.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).