Oma’s en buurtkinderen in Rio de Janeiro gaan eenzaamheid tegen


Heel ander nieuws dan – op de site van de BBC zien we een mooie video over bejaarde dames in een achterwijk van Rio de Janeiro. De vrouwen hebben weinig familie meer en zijn daarom eenzaam. Maar gelukkig vinden zij een hoop gezelligheid bij de lokale kinderopvang. Daar doen de vrouwen vrijwilligerswerk: ze geven les aan de kinderen en kletsen en knuffelen met ze. Volgens de BBC is dat ook voor de kinderen een uitkomst. Ze krijgen extra veel aandacht en zijn gek op hun inval-oma’s.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).