Podcast 13 | Nieuws van de Vooruitgang


In deze wekelijkse podcast praten onze nieuwslezers Jaap Brienen en Susan de Vries door over het positieve en constructieve nieuws dat je deze week bij ons hoorde in het Nieuws van de Vooruitgang. Vandaag hebben we het onder andere over:
– De daadkrachtige premier van Nieuw-Zeeland, die het voor elkaar kreeg om binnen een week na de aanslagen daar de wapenwet daar aan te passen;
– De internationale geluksladder, waar Nederland een stapje op is gestegen. Daar praten we over met Geluksprofessor Ruut Veenhoven;
– En waterijsjes zonder verpakking


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).