Postcodeloterij doneert nu ook aan organisaties die opkomen voor persvrijheid en mensenrechten


Bij de Postcodeloterij denk je al snel aan goede doelen als Natuurmonumenten of Stichting de Zonnebloem. Maar de loterijmiljoenen gaan nu ook naar hele andere doelen. Gisteravond werd in Amsterdam het Goed Geld-gala gehouden –  en daar bleek dat de Postcodeloterij royaal geeft aan organisaties op het gebied van journalistiek en mensenrechten. Zoals ICIJ bijvoorbeeld, bekend van de Panama Papers. Volgens de postcodeloterij worden persvrijheid en mensenrechten in toenemende mate beperkt en is het daarom belangrijk deze organisaties te steunen.  


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).