Robots bouwen eigenhandig een museum in Seoul


Daar komt nogal een bijzonder robotmuseum te staan. Dat lezen we op de site Bright. Want het wordt niet alleen een museum over robots – het museum wordt ook nog eens helemaal gebouwd door robots. Het bijzondere complex komt eruit te zien als een enorme metalen bol. Zie hier hoe het museum eruit komt te zien. Het wordt gevouwen en gelast door volautomatische machines. Andere taken, zoals het doen van inspecties – worden uitgevoerd door drones. De bouw gaat volgend jaar van start – en is dus al een tentoonstelling op zich. Het project moet laten zien hoe robots taken in ons leven overnemen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).