Schone energie opwekken in de berm


En probeer je eens voor te stellen hoeveel ongebruikte grond we in Nederland hebben. Dan heb ik het niet over grote grasvelden, maar kleine stroken langs bijvoorbeeld wegen of kanalen. Alles bij elkaar gaat het om een gigantisch oppervlak dat geen functie vervuld. De overheid wil deze grond nu aanbieden voor aan bedrijven, die er dan groene stroom kunnen opwekken. Dat schrijft Trouw vanochtend op de voorpagina. Zo komen er straks bijvoorbeeld zonnepanelen langs de A37 in Drenthe.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).