Studenten helpen lokale winkels met digitaliseren


Studenten van de Hogeschool van Amsterdam hebben vanaf vandaag een nieuwe manier om studiepunten te verdienen. Namelijk door lokale winkels te helpen met het digitaliseren van hun bedrijf. Bijvoorbeeld door het bouwen van een website of webwinkel. De studenten doen op die manier praktijkervaring op, en voor winkeliers is het een waardevolle toevoeging voor hun bedrijf. De hogeschool werkt hiervoor samen  met BIJONS Amsterdam.Dat is een platform dat winkels helpt om beter online vindbaar te zijn. De eerste reacties zijn positief, dat vertelt Sanne Hordijk van BIJONS:

“We hebben vanmorgen de studenten dus voor het eerst gezien. We hebben hen gebrieft en we hebben ze enthousiast gemaakt en we zagen allemaal stralende gezichtjes in de klaslokalen eigenlijk. En ik heb al bij verschillende winkeliers in de winkel gezegd dat dit project er aan komt waar ze super enthousiast op reageerde en ze zoiets hadden van ‘eindelijk komt er iemand mij helpen’.

Vanaf vandaag kunnen winkeliers zich dus aanmelden voor het project.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).