#Trashtag gaat viral – over de hele wereld ruimen mensen afval op


Challenges op social media zijn niet altijd even inspirerend. Zo is het op dit moment een trend om een plak kaas op een kind te gooien, zodat ‘ie aan zijn hoofd blijft plakken. Ja, vrij bizar – en zonde van de kaas natuurlijk. Maar gelukkig zijn er ook uitdagingen die wel zin hebben. Zoals de TrashChallenge, die nu de hele wereld over gaat. Hoe het werkt: je maakt een foto van een enorm vervuilde plek, bijvoorbeeld een berm met veel plastic afval. Dan ruim je de boel helemaal op en maak je een foto van het eindresultaat ter vergelijking. Deze trend leidt nu al tot talloze foto’s van opgeruimde stranden, bossen en parken. Als je meedoet, vergeet dan niet de #trashtag toe te voegen!

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).