Websites overheid hebben vaker beveiligde verbinding


Na alle berichten over nepnieuws, nep-reviews en privacyschendingen – vandaag eens positief nieuws over onze veiligheid op het internet. Websites van overheden, zorgverleners en scholen hebben steeds vaker een beveiligde verbinding – dat kun je zien aan het slotje in de adresbalk. Met zo’n beveiligde verbinding is het bijvoorbeeld voor hackers niet mogelijk om met je mee te kijken. Vooral websites van overheden doen het goed.
Bijna 90 procent heeft al zo’n slotje. En dat is ook nodig, want vanaf de zomer is een beveiligde verbinding voor overheidswebsites verplicht.

Meer informatie via NOS


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).