Zelfgemaakte beats stimuleren circulair gedrag


Goede muziek en circulariteit – dat zijn twee dingen waarvan we blij van worden hierbij Sublime. Wecycle combineert die twee: als je bijvoorbeeld een oud lampje inlevert in plaats van ‘m weg te gooien, krijg je van Wecycle een beat. Hoe meer je repareert, doorverkoopt, of inlevert voor recycling, hoe meer beats je krijgt. Ted van Hintum van Wecycle vertelt wat het doel is van die deuntjes.

“Met deze circulaire beats willen we mensen positief benaderen om hun circulair gedrag te tonen en te laten horen. En ze daarmee eigenlijk een zetje te geven om daar mee door te gaan enanderen te inspireren dat ook te doen.”

Heb jij nog een oude telefoon of een kapotte lamp in de kast liggen, en wil  je graag je eigen beat maken? Probeer het hier uit.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).